X
پرونده گران فروشی ایرانسل و همراه اول به تعزیرات ارسال شد | رندباز

پیگیری افزایش تعرفه های اپراتور ها

پرونده گران فروشی ایرانسل و همراه اول به تعزیرات ارسال شد

بنا بر گزارش سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ضریب نفوذ اینترنت همراه در کشور به طرز چشمگیری افزایش داشته است که تا پایان سال 98 به حدود 83 درصد رسیده است یعنی در حدود 69 میلیون نفر از اینترنت همراه در کشور استفاده می کنند.
تاریخ انتشار: 16 تیر1399

بنا بر گزارش سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ضریب نفوذ اینترنت همراه در کشور به طرز چشمگیری افزایش داشته است که تا پایان سال 98 به حدود 83 درصد رسیده است یعنی در حدود 69 میلیون نفر از اینترنت همراه در کشور استفاده می کنند. مشترکین برای استفاده از خدمات اینترنت همراه باید نسبت به خرید بسته های اینترنتی اپراتور خود اقدام نمایند تا نیازی به پرداخت بهای آزاد استفاده از اینترنت نباشد. اپراتورهای تلفن همراه کشور نیز همواره تلاش کرده اند که تنوع بسته های اینترنتی خود را با توجه به وضعیت اقتصادی اقشار مختلف در نظر بگیرند تا افراد بیشتری بتوانند از این خدمات بهره ببرند.

به نقل از پایگاه خبری رندباز در چند روز اخیر شاهد این بودیم که اپراتورهای همراه اول و ایرانسل به یکباره قیمت بسته های اینترنتی خود را افزایش دادند. در همین راستا بسیاری از مشترکین این اپراتور در هفته گذشته تصاویری در فضای مجازی منتشر کردند که حاکی از افزایش چندبرابری قیمت بسته های اینترنتی این اپراتور بود. به دنیال این ماجرا رئیس رگولاتوری روز دوشنبه 14 تیرماه اعلام کرد که افزایش قیمت اینترنت همراه در این اوضاع شیوع کرونا در کشور را غیر منطقی دانست و تأکید کرد که قیمت‌ها باید به حالت گذشته خود بازگردد و با اپراتورهای متخلف برخورد خواهد شد.

رئیس رگولاتوری با انتشار نامه ای در توئیتر اعلام کرد که از اپراتورهای ایرانسل و همراه اول به سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان بابت افزایش بدون مجوز تعرفه های اینترنت همراه شکایت کرده است و این کار را مصداق بارز گران فروشی دانسته و اعلام کرده است که مبالغ دریافت شده از مردم به حساب ایشان بازگردانده خواهد شد.

در متن نامه رگولاتوری به سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان به صورت مستقیم اعلام شده که اپراتورهای ارتباطی ایرانسل و همراه اول بر خلاف مقررات و مصوبات کمیسیون سازمان تنظیم و بدون اخذ مجوز از این سازمان نسبت به تغییر تعرفه خود اقدام کرده و از این طریق وجه غیرقانونی از مشترکان خود دریافت کرده ‌اند. رگولاتوری در این نامه یادآور شده که افزایش و تغییر تعرفه ‌ای که این دو اپراتور نسبت به آن اقدام کرده‌ اند پایه اقتصادی نداشته و میزان و مدل آن نیز مورد تایید این سازمان نیست. همچنین رگولاتوری تاکید کرده که پیشنهاد‌های ایرانسل و همراه اول برای تغییرات تعرفه یک بار به صراحت از سوی این سازمان رد و با آن موافقت نشده بود. در نهایت هم رگولاتوری با این توضیحات از سازمان حمایت خواسته تا نسبت به این تخلف رسیدگی لازم را انجام دهد.

تا کنون این دو اپراتور به این موضوع پاسخ روشنی نداده اند اما طبق بررسی ها انجام شده نسان دهنده این موضع است که بسته های اینترنتی عرضه شده در اپلیکیشن همراه من (همراه اول) با بسته های ارائه شده در سایت همخوانی ندارد و بسته های موجود در سایت کمتر هستند و برخی از بسته های قدیمی در سایت وجود ندارند. در مورد ایرانسل این قضیه کاملا بر عکس بوده و بسته های قدیمی در سایت موجود اما در اپلیکیشن ایرانسل من وجود ندارد. این گونه به نظر می‌رسد که این دو اپراتور بسته های پر مصرف خود را حذف کرده و قیمت خرید بسته های باقیمانده را افزایش داده اند.

با توجه به شکایت رگولاتوری از این دو اپراتور و ارسال آن به سازمان تعزیرات باید منتظر ماند تا عاقبت این ماجرا مشخص شود و دید که آیا قیمت اینترنت همراه افزایش پیدا خواهد کرد یا نه.

 

منبع: سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز