X
سیم کارت های بد فروش رند کدامند؟ | رندباز

پرفروش ترین و بد فروش ترین سیم کارت رند در بازار ایران

سیم کارت های بد فروش رند کدامند؟

محبوبیت سیم کارت های رند سبب گردیده تا برای راحتی بیشتر و قیمت گذاری سریعتر، دسته بندی های مختلفی از این شماره ها صورت پذیرد. ولی..
تاریخ انتشار: 18 اردیبهشت 1402

همه ما می دانیم که سیم کارت های رند، گران ترین و با ارزش ترین سیم کارت های موجود در بازار ایران هستند. ولی همین سیم کارت های رند نیز بر اساس نوع دسته بندی، قیمت های متفاوتی دارند که باعث می شود از نقطه اوج ارزش گذاری به پایین ترین جایگاه تنزل پیدا کنند.

 

پرفروش ترین و بد فروش ترین سیم کارت رند در بازار ایران

محبوبیت سیم کارت های رند سبب گردیده تا برای راحتی بیشتر و قیمت گذاری سیم کارت سریعتر، دسته بندی های مختلفی از این شماره ها صورت پذیرد. ولی در قیمت گذاری این نوع سیم کارت ها، علاوه بر آیتم های معمول ارزش گذاری مانند میزان کارکرد سیم کارت و نوع اپراتور، میزان محبوبیت و تقاضا برای یک شماره نیز نقش بسزایی را ایفا می کند. مثلا در بازار سیم کارت ایران، سیم کارت دائمی 0912 با کد یک که بیشترین تکرار عدد را داشته باشد، گران ترین و محبوب ترین سیم کارت محسوب می گردد. از طرف دیگر سیم کارت های رند حروفی و رند گفتاری دو دسته از بدفروش ترین سیم کارت های موجود در بازار به شمار می آیند.

البته این نوع دسته بندی کلی بوده و به هیچ وجه توصیه نمی شود تا بر اساس آن از خرید یک شماره صرف نظر کنید. بلکه قبل از نتیجه گیری نهایی پیشنهاد می شود؛ تا پایان این مطلب ما را همراهی کنید تا علاوه بر شناخت کامل این نوع سیم کارت ها، از دلایل این نوع دسته بندی نیز آگاه شوید.

 

سیم کارت رند حرفی یا فون واژه چیست؟

در سیم کارت رند حروفی، تمام یا بخشی از ارقام یک شماره، بعد از تطابق با حروف موجود بر روی صفحه کلید موبایل، کلمه ای معنادار خواهد شد که می تواند نام یا نام خانوادگی، نام یک برند و ... باشد و به دلیل نمایش و شماره گیری به صورت حروف، راحت تر در ذهن ثبت می شوند.

اگر نگاهی به صفحه کلید تلفن های ثابت یا موبایل بیندازید؛ خواهید دید که در کنار هر عدد، 3 یا 4 حرف لاتین وجود دارد که معمولا کاربران از آنها برای ارسال پیامک استفاده می کنند. ولی وجود این حروف در کنار شماره ها، صرفا برای ارسال پیامک نبوده و از این حروف برای ساختن کلمه در شماره های رند استفاده میگردد، مثلا شماره تلفن  6642623**09 با کلمه محمد مطابقت دارد.

در جدول زیر عددهای روی کیبورد با حروف معادل آنها بیان شده است:

عدد روی کیبورد گوشی حروف معادل
2 a,b,c
3 d,e,f
4 g,h,i
5 j,k,l
6 m,n,o
7 p,q,r,s
8 t,u,v
9 w,x,y,z

نکته : با توجه به جدول فوق، هیچ حرفی معادل 0 و 1 نبوده و این اعداد در فون واژه هیچ جایگاهی ندارند.

 

سیم کارت رند گفتاری چیست؟

به سیم کارتی که در آن اعداد به صورت سه تایی در بخش اول یا آخر یک شماره با هم جفت میشوند، سیم کارت رند گفتاری می گویند. برای نمونه شماره های  538538#0912 و #0912538538 شماره رند گفتاری محسوب می گردند.

 

دلایل عدم محبوبیت سیم کارت های رند حرفی و گفتاری

یک از مهم ترین دلایل عدم استقبال از سیم کارت های رند حرفی و گفتاری در ایران به خاطر بدخوانی این شماره های می باشد. زیرا در این نوع شماره ها از تکرار عدد خبری نیست و تا شماره بیان نشود؛ شنونده متوجه رندی شماره نمی شود. مثلا شماره   09126642623 تا به صورت" 0912محمد " بیان نشود، کسی متوجه رندی شماره نمی شود.

یکی دیگر از دلایل عدم محبوبیت این شماره ها، عدم تکرار اعداد در این نوع سیم کارت می باشد که به خاطر سپاری آنها را کمی سخت می سازد و باعث می شود تا از استقبال خوبی برخوردار نباشند. ولی با این وجود بهتر است؛ به این نکته توجه داشته باشید که سیم کارت های رند حرفی و گفتاری که در بازار ایران به عنوان بدفروش ترین سیم کارت ها از آنها یاد می شود، وضعیتی کاملا متفاوت در بازارهای جهانی دارند.

 

دلایل محبوبیت سیم کارت های رند حروفی در بازارهای جهانی

سیم کارت های رند حروفی یا PHoneword که از آنها با عنوان شماره های رند اسمی، ترکیبی یا تل واژه هم یاد می شود؛ جزء گران ترین و محبوب ترین سیم کارت ها در بازار جهانی محسوب می شوند.

وجود حروف بر روی تلفن های همگانی قدیمی نشان می دهد که شماره های رند حروفی، قدمتی طولانی در جهان دارند و از همان گذشته های دور در بیشتر کشورها از کلمه به جای شماره استفاده می کردند. ویلیام الکساندر ابداع کننده فون واژه، اولین شخصی بود که در سال 1980 میلادی در ایالات متحده با زیرکی شماره تماس شرکتش را با حروف اعلام نمود که علاوه بر متمایز بودن، باعث رونق کسب و کارش هم شد.

بعدها شرکت ها و سازمان های بزرگ برای سرعت بخشیدن به ارتباط با مشتریان و مخاطبان از فون واژه استفاده نمودند و این موضوع به قدری همه گیر شده است که در کشورهایی مثل ترکیه یا امارات حتی پلاک خودروها را هم به صورت حروفی وارد می کنند.

 امروزه بیشتر شرکت های معروف جهان از فون واژه به عنوان یک روش ارتباطی آسان و سریع استفاده می کنند، شرکت هایی همچون اپل، یاهو،گوگل، سامسونگ و ... فون واژه مخصوص به خود دارند و از این کار برای خاص و منحصر بفرد بودن، استفاده می کنند.

 

سیم کارت رند حرفی و گفتاری بخریم یا نه؟

بنابراین توصیه می شود اگر به دنبال برندینگ و تشکیل یک کسب و کار جدید هستید، به هیچ وجه شماره های رند حرفی و حتی رند گفتاری را از دست ندهید. زیرا این شماره ها به عنوان سکوی پرتاب شما در تبلیغات بیلبوردی و خیابانی بسیار مناسب هستند و می توانند به راحتی نام شما را برای همیشه ماندگار سازند.

به همین خاطر بهتر است؛ در هنگام خرید سیم کارت رند، حتما به نوع نیاز خود توجه کامل داشته باشید. زیرا شماره های رند حرفی و گفتاری به هیچ وجه برای سرمایه گذاری مناسب نیستند و اگر شما قصد دارید با ورود به بازار سیم کارت، سرمایه خود را افزایش دهید به دنبال یک شماره رند دائمی 0912 باشید که از تکرار عدد برخوردار باشد. ولی اگر به دنبال رونق بخشیدن به کسب و کار و یا گسترش حرفه خود هستید؛ با یک ابتکار نو و جدید می توانید از شماره های رند حرفی و گفتاری استفاده کنید و نام خود را برای همیشه در ذهن مخاطب حک کنید.

 

منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز