X
تفاوت فیزیکی سیم کارت ها | رندباز

انواع سیم کارت ها از نظر ابعاد فیزیکی

تفاوت فیزیکی سیم کارت ها

امروزه سیم کارت یکی از مهم ترین ابزار ارتباطی به حساب می آید چرا که سیم کارت این امکان را داده تا به وسیله آن ارتباط بین دو یا چند مخاطب ایجاد شود
تاریخ انتشار: 10اسفتد 1402

امروزه سیم کارت یکی از مهم ترین ابزار ارتباطی به حساب می آید چرا که سیم کارت این امکان را داده تا به وسیله آن ارتباط بین دو یا چند مخاطب ایجاد شود. از طرف دیگر پیشرفت تکنولوژی باعث تولید تلفن های هوشمند شد و این امر امکان دسترسی راحت به اینترنت را برای افراد ایجاد کرد. پس از عرضه تلفن های هوشمند در بازار کشور اپراتور ها خدمات اینترنت همراه را ارائه کردند که کاربران با فعال سازی این سرویس در هر زمان و مکان بتوانند به اینترنت دسترسی داشته باشند. به مرور زمان شرکت های تولید کننده  گوشی های هوشمند مدل های مختلفی با ابعاد متنوع و امکانات پیشرفته تر را در ابزار عرضه کردند و همین امر باعث شد تا سیم کارت ها تغییراتی را از لحاظ اندازه ایجاد کنند. بدین ترتیب میتوان گفت در کشور سه نوع سیم کارت مختلف از نظر اندازه موجود است که در ادامه مطلب به معرفی سیم کارت ها با اندازه های مختلف می پردازیم.

 

سیم کارت ها به چند دسته تقسیم می شوند؟

سیم کارت ها با توجه به فاکتور های متعدد و متفاوت، به دسته های مختلفی تقسیم می شوند. مهم ترین نکته ای که در مصرف و یا خرید و فروش سیم کارت ها از اهمیت بالایی برخوردار است، آگاهی از انواع سیم کارت از لحاظ اندازه و کاربرد آنها است. یکی از سوالاتی که ممکن است ذهن شما را درگیر کند این باشد که سیم کارت ها به چند دسته تقسیم میشوند؟ در پاسخ به این سوال باید گفت به طور کل از لحاظ فیزیکی سه نوع سیم کارت در کشور موجود است و شناخت هر کدام از انواع سیم کارت میتواند برای کاربران بسیار مفید و کمک کننده باشد. 

 

سیم کارت نانو (Nano SIM – 4FF)

شاید شما هم اطلاع داشته باشید که سیم کارت های نانو کوچکترین سیم کارت های موجود در بازار هستند. در این سیم کارت ها بیشتر بخش پلاستیکی حذف شده و فقط چیپ سیم کارت باقی می ماند و مورد استفاده قرار می گیرد. سیم کارت های نانو علاوه بر کاهش اندازه های 40 درصدی حدود 15 درصد از ضخامتش کاهش یافته و از آخرین فناوری های سیم کارت محسوب می شود. همچنین لازم به ذکر است که اکثر تلفن های هوشمند از سیم کارت های نانو پشتیبانی می کنند. 

 

سیم کارت های میکرو (Micro SIM – 3FF)

همانطور که ذکر شد ظهور تلفن های هوشمند و به خصوص گوشی های اندروید، نیازمند سیم کارت های کوچکتری بود. به همین دلیل اپراتور ها با تولید و عرضه سیم کارت های میکرو که نسبت به سیم کارت های اولیه ابعاد کوچکتری را داشت، توانستند این نیاز را برای افراد دارای تلفن های هوشمند رفع کنند. 

 

سیم کارت های عادی 

اکثر کاربران سیم کارت های عادی را دیده اند به همین علت میتوان گفت سیم کارت های عادی از معمول ترین سیم کارت های موجود در کشور هستند. اندازه این دو نوع سیم کارت از دو سیم کارت قبلی بزرگتر است و برای نسل های قدیمی تا نسل سوم از این اندازه سیم کارت در گوشی های همراه مختلف استفاده می شود.3

 

جمع بندی 

در طول این مطلب همزمان به معرفی انواع سیم کارت های عرضه شده در کشور پرداختیم. اما ممکن است برای برخی از کاربران سوال پیش بیاید که سیم کارت ها به جز تغییرات فیزیکی در آنتن دهی و دیگر موضوعات تفاوتی دارند؟ در پاسخ به این سوال لازم است بگوییم که خیر. اگر شما جزو افرادی هستید که از آنتن دهی پایین سیم کارت برخوردارید ممکن است سیم کارت شما از نسلی برخوردار باشد که تلفن همراه شما از آن پشتیبانی نمیکند.  همانطور که ذکر شد یکی از اصلی ترین دلایلی که سیم کارت ها از نظر اندازه تغییر کردند نیاز گوشی هی هوشمند بود. 

سیم کارت های عادی و میکرو برای دستگاه های آی پد یا آیفون بسیار بزرگ هستند. تلفن های هوشمند امروزی مانند همه دستگاه های آیفون پیشرفته و آی پد ها از سیم کارت های نانو استفاده می کنند. اما این اندازه از سیم کارت ها می توانند برای کسانی که از دستگاه های قدیمی استفاده می کنند مشکل ساز باشد زیرا سیم کارت های نانو از سیم کارت های عادی کوچکتر هستند. 

حال تفاوتی که بین سیم کارت نانو و دیگر سیم کارت ها وجود دارد این است که سیم کارت های نانو از مقدار پلاستیکی که دور تراشه احاطه شده است استفاده کمتری دارند. سیم کارت های حال حاضر اپراتور ها سه پانچ هستند تا همه افراد با هر نوع دستگاه تلفن همراه بتوانند از سیم کارت خود به راحتی استفاده کنند. 

 

منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز