X
۷۰ هزار سیم کارت مزاحم پیامکی در ۳ ماه قطع شد | رندباز

هزاران سیم کارت مزاحم پیامکی قطع شد

۷۰ هزار سیم کارت مزاحم پیامکی در ۳ ماه قطع شد

این مزاحم سمج در هر ساعتی از شبانه روز هر طور شده راهی به گوشی های موبایل مسترکین تلفن همراه پیدا می کرد. این مزاحم سمج همان پیامک های تبلیغاتی هستند که چندسالی است با شماره های مختلف به شماره های مشترکین تلفن همراه ارسال می شوند. زمانی حجم ارسال این پیامک ها به قدری افزایش یافت که بسیار آزاردهنده و خسته کننده شد و صدای بسیاری از مشترکین را به نشانه اعتراض درآورد
تاریخ انتشار: 17 خرداد 1399

۷۰ هزار سیم کارت مزاحم پیامکی در ۳ ماه قطع شد

 

چند سالی است که یک مزاحم سمج مشترکین تلفن همراه در کشور را آزار می دهد. این مزاحم سمج در هر ساعتی از شبانه روز هر طور شده راهی به گوشی های موبایل مسترکین تلفن همراه پیدا می کرد. این مزاحم سمج همان پیامک های تبلیغاتی هستند که چندسالی است با شماره های مختلف به شماره های مشترکین تلفن همراه ارسال می شوند. زمانی حجم ارسال این پیامک ها به قدری افزایش یافت که بسیار آزاردهنده و خسته کننده شد و صدای بسیاری از مشترکین را به نشانه اعتراض درآورد. با بالا گرفتن این اعتراض ها وزارت ارتباطات و اپراتورهای همراه دست به اقداماتی جهت قطع ارسال این پیامک ها زد. امروزه تعداد این پیامک های تبلیغاتی بسیار کاهش پیدا کرده است اما هستند برخی که از طرق مختلف اپراتورها را دور زده و پیامک های تبلیغاتی شان گهگاه باز سر از گوشی های مشترکین در می آورند.

 به نقل از پایگاه خبری رندباز، طبق آماری که رگولاتوری اخیرا منتشر کرده است اجرای سیاست قطع سیم کارت هایی که اقدام به ارسال پیامک تبلیغاتی می کنند سرعت بیشتری پیدا کرده است و در 3 ماهه گذشته 70 هزار سیم کارت توسط رگولاتوری شناسایی و قطع شده است. این در حالی است که طبق آمار رگولاتوی میزان سیم کارت های قطع شده در سال 98 در حدود 240 هراز سیم کارت بود که با تسریع این روند در 3 ماه گذشته این عدد به 310 هزار سیم کارت رسیده است.

سیاست قطع سیم کارت هایی که مبادرت به ارسال پیامک های تبلیغاتی می کنند از بهمن ماه سال 97 در دستور کار رگولاتوری قرار گرفت و با اینکه تا به امروز 310 هزار سیم کارت قطع شده است اما هنوز برخی از مشترکین از ارسال پیامک های تبلیغاتی ناخواسته معترض بوده و گلایه مندند.

آمار نشان می دهد که بیشترین میزان گلایه مندی مشترکین از پیامک های تبلیغاتی، مربوط به پیامک هایی است که از سیم کارت های شخصی ارسال می شود. از این سیم کارت ها صرفا برای ارسال پیامک به صورت انبوه استفاده می شود و با توجه به اینکه سرویس دیگری بر روی آن ها فعال نیست به راحتی قابل شناسایی می باشند.

با این حال رگولاتوری از مشترکین خواسته است که در صورت دریافت پیامک تبلیغاتی از سیم کارت های شخصی مراتب را به این سازمان اعلام نمایند. به این ترتیب کاربرانی که از دریافت پیامک های تبلیغاتی که با شماره‌های شخصی برای آن ها ارسال می‌شوند ناراضی هستند، می‌توانند از طریق سامانه دستوری «ستاره ۸۰۰ مربع» شماره‌هایی که این پیامک‌ها را ارسال کرده اند به رگولاتوری اعلام کنند. مشترکان موبایل همچنین می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری ستاره هشتصد مربع (#۸۰۰*) نسبت به درخواست قطع سرویس پیامک‌های انبوه تبلیغاتی خود اقدام کنند.

 در این سامانه علاوه بر امکان درخواست برای قطع خدمات و تبلیغات، گزینه‌ای نیز برای تبلیغ از خط شخصی وجود دارد که کاربر با واردکردن شماره موبایلی که از آن پیامک دریافت می‌کند می‌تواند آن را گزارش داده تا رگولاتوری نسبت به مسدود کردن آن شماره اقدام کند.

 

 

 

 

منبع: سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز